Sugestii pentru decorarea casei în stil scandinav

Sugestii pentru decorarea casei în stil scandinav

Dacă ești în căutarea eleganței și a confortului în decorul casei tale, loc unde îți petreci cea mai mare parte a timpului, îți recomandăm decorarea în stil scandinav. Ideea de bază a acestui stil este să creeze un loc confortabil, elegant și organizat. Dacă ești interesat de stilul Scandinav, acest articol îți oferă șansa să afli mai multe despre acest design.

Tot ce trebuie să știi despre soba cu peleți

Tot ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra o casă nouă

Te muți? Iată câteva sfaturi bune pentru a te ajuta să împachetezi

Ce reprezintă designul Scandinav în decorarea locuinței?

Decorul în stil Scandinav, inspirat de tendințele de decorare a țărilor Scandinave precum Norvegia, Suedia și Danemarca, își păstrează și astăzi poziția ca favorit în lumea designului de interior. Printre principiile acestui stil care are la bază îmbinarea modernului fără a compromite tradiționalul, se poate numără simplitatea și minimalismul, dar și funcționalitatea. Simplitatea și utilitatea sa sunt printre motivele principale pentru care acest design este atât de popular.

Cum să decorezi în stilul Scandinav?

Articolele decorative Scandinave sunt, în general, în culori simple și neutre. Un lucru foarte important este să îți reamintești că articolele pe care le cumperi să fie practice dar simple. În plus, dacă vrei să adaugi puțină culoare, poți folosi flori, plante și obiecte decorative din lemn care vor completa aspectul natural. Pentru a te asigura că aspectul este minimalist și nu unul aglomerat, concentrează-te mai mult pe culori cât mai naturale.

Ce înseamnă stilul nordic?

Designul Scandinav mai este cunoscut ca și stilul Nordic. Dacă vrei să definești stilul Nordic te poți baza pe aceleași caracteristici ca și pentru stilul Scandinav. Pentru a face acest lucru va trebui să iei in considerare naturalețea și simplitatea ca și caracteristici principale, în timp ce pentru alegerea elementelor decorative te concentrezi pe eleganță și funcționalitate. În designul scandinav, efectul naturii se manifestă într-un mod natural prin detalii mici și elegante, fără a copleși privitorul. Bibelourile, vazele și ramele pot crea un decor divers și aglomerat, iar în felul acesta minimalismul, care este principalul element al acestui stil, nu vă mai fii prezent, așa că este util să ai grijă când le utilizezi.

Sugestii de decorare în stil Scandinav

În imaginile de mai jos poți vedea exemple ale designului Scandinav în fiecare cameră. Folosește-le că și inspirație dacă vrei să-ți reorganizezi locuința.

Sursa Vizuala: brandlifemag.com, pinterest.com, unsplash.com

Ce sunt sporturile de iarnă? Tipuri de sporturi de iarnă!

Ce sunt sporturile de iarnă? Tipuri de sporturi de iarnă!

Tot ce trebuie să știi despre soba cu peleți

Tot ce trebuie să știi despre soba cu peleți