8 Pași prin care să te asiguri că mutatul nu devine un coșmar

8 Pași prin care să te asiguri că mutatul nu devine un coșmar

1. Faceți o „sesiune de curățenie” înainte de a vă muta. Spuneți adio articolelor pe care nu le mai folosiți de mult timp. Dă voie noii tale locuințe să reprezinte un nou început.

organizeaza-vesela.gif

2. Ia niște cutii rezistente și niște folie cu bule, din aceea pe care iubești să le spargi. Nu te grăbi, începe prin a colecta lucrurile de care nu ai nevoie.

bubble-wrap.gif

3. Da, suntem de acord că folosim internetul pentru a ne informa, și că ziarele nu prea se mai găsesc în locuințele oamenilor. Dar este greu de crezut că poți găsi ceva mai bun pentru a împacheta vesela sau pentru a spală paharele, decât ziarele.

impachetat-pahare.gif

4. Nu uita să pui etichete pe cutii. Dacă știi ce se află în fiecare cutine și în ce cameră aparțin lucrurile respective, despachetarea va deveni mult mai ușoară.

cutii-impachetat.gif

5. Amintește-ți că cei care îți cară cutiile sunt si ei oameni! Mai multe cutii care sunt mai ușoare sunt mai bune decât o singura cutie grea. Lucrul asta este foarte important pentru persoana care te ajuta să cari. În același timp, sunt mai puține șanse ca lucrurile tale să se spargă sau să se strice.

carat-cutii.gif

6. Fă o list că lucruri pe care trebuie să le faci, te vă ajuta să nu îți aglomerezi mintea. În felul acesta nu vei uita lucruri importante și vei face mutarea mult mai plăcută.

fa-o-lista.gif

7. Pune undeva separat și ușor accesibil niste așternuturi curate de pat. După o zi lungă în care te-ai mutat, cu siguranță vei dori niște așternuturi curate în care să te întinzi.

be-smart.gif

8. După ce ai terminat cu cele sus menționate, mai este un singur pas. Găsește o firmă de mutat! Din fericire este cineva care poate face asta pentru tine..

Dacă nu îți dorești o nuntă obișnuită, aici poți găsi 10 idei pentru a crea niște momente de neuitat

Dacă nu îți dorești o nuntă obișnuită, aici poți găsi 10 idei pentru a crea niște momente de neuitat

Organizează-ți șifonierul în 8 pași simpli

Organizează-ți șifonierul în 8 pași simpli