Dacă nu îți dorești o nuntă obișnuită, aici poți găsi 10 idei pentru a crea niște momente de neuitat

Dacă nu îți dorești o nuntă obișnuită, aici poți găsi 10 idei pentru a crea niște momente de neuitat

Pe durata procesului de planificare, cuplurile caută mereu idei originale care să le reflecte personalitatea. Noi iți sugerăm 10 idei care îi vor impresiona pe invitații tai.

Cum să iți planifici nunta pas cu pas >

Câteva sugestii inspirate pentru schema de culori din dormitor >

Exemple de combinații de culori pentru camera de zi >

1) Zboară în balon cu aer cald

balon-nunta.jpeg

Daca nunta se ține undeva la tară,într-o zonă în aer liber care are spațiul necesar pentru un balon cu aer cald, cum ar fi să ajungi sau să pleci de la nuntă într-un balon cu aer cald, precum doi borumbei îndrăgostiți? Asta este o idee foarte interesantă, care, cu siguranță îi vă surprinde pe invitații tăi

2) Locuri în aer liber, unde să îți întâmpini invitații.

loc-aer-liber-nunta.jpeg

Dacă nunta se ține în aer liber, o altă idee bună este să devotați un spațiu pentru întâmpinarea invitaților, mai ales dacă plănuiți să serviți o băutură înainte de începerea petrecerii. Prin instalarea unor fotolii colorate și stilate puteți da zonei respective un aer luxuriant prin care puteți crea o atmosferă asematatoare cu cea a unui lobby de hotel.

3) Întâmpină invitații cu dulciuri!

Dacă invitații au locul la masă prestabilit, poți pune în practica această idee simplă. Poți aseza o masă decorată frumos la intrare, unde poți așeza punguțe cu dulciuri pentru invitații tăi. Fiecare pungă, pentru familie sau individuală, poate avea indicată masa și locurile la care invitații trebuie să se așeze.

4) Cum sună ideea de a oferi mici cadouri de bun venit?

Dacă ești o fire mai primitoare și generoasă ideea asta va fi pe placul tău. Numele miresei și al mirelui poate fi scris pe o punguță sau pe o cutiuță frumos decorată. Înăuntrul ei, oaspeții vor primi surprize sub forma unor mici cadouri.

5) Nu uita de copii!

copii-la-nunta.jpeg

Sunt o grămadă de idei bune de a distra și bucura copii la o nuntă, mai ales dacă sunt așteptați în număr mare. Dacă locul unde se ține nunta nu are un parc sau un loc de joacă pentru copii, poți închiria locuri de joacă gonflabile - un Castel gonflabil. În același timp mai poți face o zonă dedicată creativității plină cu creioane din toate culorile posibile, pentru cei mici să coloreze cu ele.

6) Fară un puzzle, nunta nu e completă.

În loc de un catalog cu invitați, cum ar fi să transformi o poză cu tine și cu viitorul tău partener într-un puzzle? Poți ruga invitații să scrie urările lor pe spatele fiecărei piese, după care, să încerce să pună piesa în poziția corectă pentru a completa puzzel-ul. Poți lua două puzzle-uri, în caz că se vor pierde din piese.

idei-nunta.jpeg

7) Dacă ai un număr limitat de invitați…

Dacă plănuiești să faci o ceremonie restrânsă, doar cu familia și cei apropiați, există câteva idei magice care îi vor încântă și vrăji pe invitațîi tăi. Una dintre idei este să decorezi intrarea într-un mod colorat și intim, prin afișarea unor fotografii cu invitații tăi. În felul ăsta poți înlocui o list scrisă cu invitați.

8) Adaugă niște elemente amuzante cabina foto

Dacă ai de gând să aduci o cabină foto pentru invitații tăi, ai putea să adaugi câteva obiecte amuzante. În felul acesta poți crea un loc tematic pentru invitații tăi, unde pot face video-uri bumerang.

poze-nunta.jpeg

9) Poate fi făcută nunta fară tort?

Din tot meniul unei nunți, partea preferată a oamenilor este, fară îndoială, tortul. De accea nu poți subestima importanța aspectului acestuia. Fi sigur că aloci suficient din bugetul tău pentru un tort unic. Pune energie și dragoste în crearea unui tort delicios și special pe care toți invitații tai o să și-l amintească.

10) Fă o încheiere de neuitat!

Deja am menționat că poți veni și pleca de la nuntă într-un balon cu aer cald. Dar, dacă totuși vrei să rămâi la sol, cum ar fi să creezi o atmosferă de carnaval? Noi ne-am gândit la trupe de dans, costume, culori, instrumente - toate ingredientele unui carnaval tradițional. Asta este ceva ce cu siguranță vă rămâne în mintea invitaților.

nunta-speciala.jpeg
Cum se curăță hota?

Cum se curăță hota?

8 Pași prin care să te asiguri că mutatul nu devine un coșmar

8 Pași prin care să te asiguri că mutatul nu devine un coșmar