Câteva sugestii inspirate pentru schema de culori din dormitor

Câteva sugestii inspirate pentru schema de culori din dormitor

Plictisit de culoarea dormitorului tău? Îți place să schimbi lucrurile? Aruncă o privire asupra sugestiilor noastre pentru o schimbare de culoare inspirată în dormitorul tău. Suntem siguri că vei găsi o culoare care să se potrivească gusturilor tale.

Vise colorate

Dacă dorești un dormitor colorat, începe mai întâi cu un set de cuverturi de pat în culorile preferate. Apoi, poți regla culorile altor articole și accesorii din cameră în funcție de cuvertura de pat. Pereții pot crea o armonie cu o singură culoare din cuvertura de pat, iar accesoriile pot reda și alte culori în design. După cum poți vedea în imagine, perdelele albe au făcut camera să fie luminoasă și plăcută.

dormitor-luminos

Culori metalice moderne

Dacă dorești să modernizezi dormitorul (sau orice altă cameră din casă) cu o culoare simplă, îți recomandăm să iei în considerare culorile deschise și naturale, cum ar fi nuanțele de gri și violet. Aceste nuanțe pot fi utilizate pe pereți, În plus, poți adăuga un strop de culoare, cum ar fi păturile roz și pernele cu modele. Noptiera și lampa transparente completează acest aspect elegant.

culori-metalice-pentru-dormitor

Tonuri vibrante de culoare

Pereții verde mentă și tonurile ciclam funcționează foarte armonios aici. Deoarece ambele sunt culori vibrante, albul este folosit pentru a relaxa oarecum paleta de culori din cameră. Liniile albastru închis ale covorului cu model zebră și culorile suplimentare de corai intercalate în jurul camerei creează un contrast cald.

ciclam-verde

Pereți cu modele

Pereți verde pal și cuvertură de pat verde măslin ?! Funcționează totuși - ambele folosesc diferite nuanțe de verde pentru a crea o armonie generală plăcută. Verde este, de asemenea, preferat pentru huse de pernă dar se echilibrează cu alb și maro. Albul este, de asemenea, preferat pentru noptiere și lămpi suspendate, creând un contrast puternic cu verdele care este prezent și ajută la iluminarea spațiului în ansamblu.

pereti-cu-modele

Detalii complementare

Portocaliul și albastrul se află pe capetele opuse ale roții de culori, deci crează un efect atrăgător și complementar atunci când sunt utilizate împreună. Pereții albi, pardoseala și mobilierul din dormitor îndulcesc albastrul cerului și portocaliul dovleac. Camera este vibrantă și atrăgătoare, dar albul le reunește pentru a crea o atmosferă relaxantă, care nu este copleșită de culoare.

detalii-in-casa-ta

Strălucitor ca smaraldele

Dacă alegi să folosești lenjerie de pat colorată și atrăgătoare, asigură-te că alegeți vopseaua de perete în culori naturale pentru un aspect modern și simplu. Aici, pereții dormitorului, dulapurile și pardoseala sunt albe, ceea ce subliniază așternutul îndrăzneț și echilibrează culorile din cameră. În loc să folosești un singur ton strălucitor, folosește aceste culori vi în cantități mici în întreaga cameră pentru a crea un echilibru. Tonul albastru folosit în așternut este văzut și în alte accesorii din cameră - pe masă și pe rafturi.

camera-luminoasa

O singură culoare preia conducerea

Aici, o singură culoare preia conducerea în întreaga cameră. Aceeași nuanță de albastru este folosită pentru perdele, mobilier și pat. Când te-ai decis la o singură culoare, poți începe prin a găsi materiale din țesături care se potrivesc cu această culoare. Amintește-ți - culorile sunt aproape interminabile. Anumite lucruri, cum ar fi pereții și unele obiecte de mobilier, pot fi vopsite pentru a se potrivi cu culoarea aleasă de tine, dar același lucru nu se poate spune pentru țesături. Deci, alege cu înțelepciune și încercă să încorporezi doar câteva elemente de design în această culoare. Culoarea principală aici, ciclamul, este utilizată în mod constant în toată camera, în timp ce cafeniul este complementar și creează un echilibru frumos.

culoare-predominanta

Utilizarea modelelor

Folosirea unor modele distractive și incitante în dormitor este, de asemenea, o altă opțiune, dar avem câteva sfaturi de top pentru a preveni transformarea camerei într-o încurcătură totală. Când utilizezi mai multe modele, asigură-te că păstrezi unul dintre ele destul de simplu. În imagine, deși cuvertura de pat este cu model, întrerupe efectul celorlalte obiecte cu model (perne colorate, cuvertură de pat mai mică, pictură), deoarece constă în două culori simple - alb și negru. Deoarece acest cuvertură de pat este cel mai mare model în dimensiune din cameră, acesta domină spațiul oferind în același timp un echilibru celorlalte modele intercalate în jurul camerei. Reține armonia dintre culori. Dacă vrei să mergi pe un traseu similar, alege-ți culorile și modelele cu înțelepciune și poți ajunge la rezultate uimitoare.

aranjamente-interioare

Adaugă puțină profunzime

Pereții, de un albastru deschis destul de discret, adaugă o cantitate extraordinară de profunzime camerei. Cuvertura de pat albă și pereții albastru pal nu contrastează unul cu celălalt și astfel creează fundalul perfect pentru pernele cu model galben și bleumarin. Cea mai importantă caracteristică a camerei este patul din lemn închis la culoare, care devine punctul central al dormitorului.

castiga-spatiu
Cum să-ți decorezi colțul de lectură

Cum să-ți decorezi colțul de lectură

Inspirație: 10 moduri de ați decora baia folosind monocrom ca un profesionist

Inspirație: 10 moduri de ați decora baia folosind monocrom ca un profesionist