Turul apartamentului - Interiorul locuinței unui Blogger

Turul apartamentului - Interiorul locuinței unui Blogger

Blogger-ul american Olivia Trewatha ne deschide ușile apartamentului sau din New York, o escapadă primitoare și caldă din atmosfera mohorâtă a New York-ului

Blogger-ul în vârstă de 33 de ani locuiește în acest apartament închiriat împreună cu soțul, fiul și cățelușul lor. Acest loc liniștit și ordonat este ideal pentru orice familie.

În primul rând, după cum am menționat, această locuință are o atmosferă călduroasă și primitoare. În contrast cu griul predominant al orașului, este o adevărată surpriză să ai o atmosferă atât de liniștită acasă. Poate că motivul pentru aceasta este lumina puternică și culoarile deschie ale mobilei și pereților. În plus apartamentul este foarte ordonat.

În momentul în care intri în apartament, draperiile, care sunt la modă acum, îți captează imediat atenția. Galbenul oferă un sentiment care îți fură privirea. Culoarea galbenă oferă apartamentului o identitate drăguță și primitoare. În plus, plantele - a căror importanță o evidențiem în majoritatea blog-urilor noastre - aliniate frumos în lumina soarelui, oferă o notă fresh apartamentului.

Putem crea un spațiu mai mare folosind un colțar pentru spațiile înguste, decât dacă folosim o canapea voluminoasă. Colțarul este de culoare gri deschis, cu niște perne care ne duc cu gândul la mitologia indiană. Dacă ne uităm la covor, putem observa că este un covor foarte lat cu țesătură simplă, stil care este la modă anul acesta.

Când intrăm în bucătărie, ne întâmpină culoarea albă. Este locul ideal pentru a gati o mâncare copioasă sau un desert gustos. De asemenea, blatul arată foarte bine. Bambusul este materialul principal. Familia a creat un colț unde aceștia pot servi masa, admirând orașul.

In biroul blogger-ului putem vedea că tematica decorului apartamentului continuă. Un cuier este esențial pentru meseria de blogger și este folosit pentru a ține haine fără a părea dezordonat. Biblioteca, șemineul și masa pentru două persoane din față, sunt o combinație excelentă pentru zona de așteptare a modelelor sau a stiliștilor.

În camera cu șemineu putem observa o blană artificială în locul unui covor, acasta oferă o atmosferă călduroasă.

Să trecem în dormitor, fără a uita totuși că suntem într-un apartament. Întrucât nu există suprafețe mari cu care să jonglezi, o comodă cu sertare este folosită pentru a crea mai mult spațiu de stocare într-un spațiu mic, completat cu alte articole de mobilier din lemn vopsit alb.

În ciuda faptului că are dimensiuni mici, camera copilului este drăguță și foarte colorată. Ideea de a reduce spațiul de depozitare al hainelor micuțului este foarte bună. Rafturile care sunt la o înălțime la care copilul nu poate ajunge, ajută la a crea un spațiu mai mare în cameră.

Sursă Vizuală: theeverygirl

Cum să alegi draperiile perfecte pentru locuința ta

Cum să alegi draperiile perfecte pentru locuința ta

Sfaturi esențiale atunci când te muți!

Sfaturi esențiale atunci când te muți!